TÖRTÉNETÜNK

A Framesi 1945 óta világszerte tervez innovatív termékeket és szolgáltatásokat, amelyek ösztönzik a fodrászok kreativitását.

2021

FRAMCOLOR PURE PIGMENT PLUS
16 közvetlen, használatra kész pigment, savas pH-formulával és hiperhidro-technológiával, amely ötvözi a színezés és a kezelés előnyeit.

2019

Sokoldalú stílus minden formában.
A FOR-ME az új befejező és formázó vonal, amely innovatív fő elvvel rendelkezik, rendkívül hatékony a környezetszennyezés ellen.

2019

Az alkalmazási idő felére csökken a forradalmian új Framcolor 2001 Intense segítségével, amely ötvözi a fényességet és a ragyogást verhetetlen intenzitással.

2018

A Passion4Fashion innovatív színtechnikája világszerte bemutatkozik a stylistok számára: a Strike4 ™ segítségével most csak 20 másodperc alatt változtathatja meg a hajszínét.

2017

A BOLD vonallal és élénk és ragyogó árnyalataival a Framcolor üdvözli az új generációs közvetlen pigmenteket, amelyek rendkívüli eredményeket hoznak, és fényessé, simává és védetté teszik a hajat.

2015

FAST FASHION STYLING” a BY termékcsalád új állítása, amely egyetlen koncepció alatt egyesíti a korábbi vonalak csúcstermékeit, a BY és az I.DENTITY.

2014

Az együttműködés a milánói politechnikai egyetem tervezőivel folytatódott, és a MORPHOSIS megváltoztatta megjelenését. Megújult a hajápolási termékcsalád, és a termékekhez hozzáadták az első hajhoz készült DD KRÉMET. Ugyanebben az évben a Framesi kizárólagos jogot szerzett a tekintélyes japán TAKARA BELMONT márka bútorainak és lakberendezési kiegészítőinek forgalmazására.

2013

A termékpaletta bővült, és még az Egyesült Államok is beleszeretett a Framesi új bejegyzéseibe. A COLOR LOVER termékek elengedhetetlenné váltak a fogyasztók milliói számára.

2010

Az előre kevert szín belépett a Framcolor vonalaiba. FRAMCOLOR GLAMOUR, amelyet a Framesi színekhez először közelítő szakembereknek terveztek.

2008

A Framesi minden ügyfélcél igényei iránt érdeklődve kifejlesztette az I.DENTITY befejező és formázó termékcsaládot, amely a BY -vel együtt képes volt kielégíteni egy fiatal és buzgó közönséget.

2007

MORPHOSIS, a Framesi hajápolási termékcsaládja a milánói Politechnikai Egyetemmel együttműködésben született. Ugyanebben az évben került forgalomba a FRAMCOLOR ECLECTIC, a félig tartós, ammóniamentes szín.

2005

A világ minden táján jelen lévő Framesi 60. évfordulóját ünnepelte egy nemzetközi kongresszussal, amelyen minden kontinens fodrászai vettek részt, és az utolsó felejthetetlen divatbemutatóval Milánóban.

2004

Az amerikai Framesi Kutatólaboratóriummal együttműködésben létrehozott OPTIONS by Framesi lett az új hajbalzsamok sorozata, amely az egyes hajtípusok egyedi igényeire összpontosít.

2003

Megszületett az első BY vonal, a stílus- és befejező termékek teljes skálája.

2002

Ezt követően fejlesztették ki a Partner Club Italian Style projektet, amely egy fiatal és dinamikus stílusú csoportrendszer.

2000

A Framesi a fodrász sikerére összpontosító szolgáltatásokkal és támogatással fejezte be kínálatát: professzionális ruházati és bútorcsaládok, személyre szabott tanácsok és projektek, speciális kampányok és promóciók lehetővé tették számos szalon növekedését.

1998

Az olasz stílusú energia abból született meg, hogy a hajdivatot egy nagyon fiatal és elbűvölő vásárlócélhoz kell közelebb hozni. Az új tervezőcsapat támogatta az olasz stílusú Framesi multidiszciplináris kutatásokat annak érdekében, hogy létrehozzanak egy második, extrém tendenciák által inspirált kollekciót, de mégis nagyon könnyű viselni.

1993

Fontos partnerség jött létre az Amerikai Tudományos Intézetekkel és a különböző olasz egyetemekkel a legújabb generációs formulák kifejlesztése és egyre rugalmatlanabb minőségi tesztek elvégzése érdekében.

1990

A milánói divat fényes fényében a Framesi létrehozta a divatbemutatót: éjszakai klubok, vásárok és színházak számos hírességet láttak vendégül, akiket a közönség szeretett az évek során, hogy bemutassa az új olasz stílusú szezonális javaslatokat a fodrászoknak, innováció és stílus.

1987

A Paderno Dugnano központja kibővült és elérte a 12.000 négyzetmétert, új gépek lehetővé tették a termelés növelését; a Kutatási és Minőségellenőrző Laboratórium is bővült.

1982

Ezt követően létrejött a Futura 80: a kozmetikai színezőanyag exkluzív 1: 1 hígítással, gyengéd a hajhoz, de intenzív árnyalatokkal.

1980

Az első olasz stílusú Framesi kollekció bemutatására Framesi a Cosmoprofot választotta, amely egyben a legrangosabb szakmai eseményeken való részvétellel teli menetrend első találkozója is lett.

1979

-ben megszületett az olasz stílusú Framesi: egy intézményi stíluscsoport, amely a kutatás és a teljes megjelenés fogalmát terjeszti szerte a világon a haj divat kollekciói révén, amelyek igazán nagyra értékelik az Olaszországban gyártott erős ízüket. A kereskedelmi határok kibővültek, és elérték Törökországot, ahol megszerezték az első forgalmazási engedélyt.

1975

Megnőtt a megrendelések száma, így a termelékenységnek megfelelő helyre volt szüksége: a Framesi tehát Paderno Dugnano új, modernebb központjába költözött, ahol létrehozták az új belső kutatólaboratóriumot. Az első Framesi terméket, amelyet az Egyesült Államokba exportáltak, egy krémszínező volt.

1973

Framesi Kanadába ment, és megkezdte a nemzetközi forgalmazást.

1968

A vállalat részt vett a milánói vásáron, amely egy rangos nemzetközi bemutató.

1963

Framesi elhagyta az eredeti központot, és a Via Davanzati -re költözött, amely továbbra is Milánó történelmi városában, Derganóban található. A termelés növekedett, és a Franchina értékesítési hálózatot hozott létre az egész országban.

1960

A Framesi fokozta hivatását a szakmai terület felé, és számos rendezvény szervezésével emelte ki a fodrászok szakértelmét.

1950

Roberto Franchina önállóan irányította a céget, és piacra dobta az első professzionális hajápolási termékeket, valamint kölnit és parfümöket, és különösen az első, Olaszországban készült hajszínt, amely a cég büszkesége és öröme lesz.

1945

Roberto Franchina ötletének köszönhetően barátaival, Messával és Sironival (Fra-Me-Si) közösen létrehozták a talkumot és hajviaszt gyártó céget.

TÖLTSD LE A FRAMESI
HAIR COLLECTION-T

Az új app a legjobb
Framesi haj-divat
javaslatokkal

mockup_2020AI

A hajszakmai képzés
új korszakba lép

IRATKOZZ FEL
hírlevelünkre és fedezd fel a Framesi friss híreit, tartalmait

> F EL I R A T K O Z Á S

KERESD A KÖZELEDBEN
A FRAMESI SZALONOKAT

> K E R E S É S